Fűtéskorszerűsítés, fűtésszerelés, gázszerelés, napkollektor rendszerek

Németországban rövidesen beépítik az első hightech WC-csészéket. Ezeknél az intim területek zuhanyozása, az ülőkefűtés, és a szagelszívás a modern standard részét képezik.

A német Szövetségi Környezetvédelmi Minisztérium „klímabarát hűtés” elnevezésű online-portálja a hűtőberendezések üzemeltetőinek kíván segítséget nyújtani a hűtőközegek árairól, a vizsgálatok és dokumentálás új követelményeiről a klímabarát alternatívákra való átállással kapcsolatban.

A több éve sikeresen működő Otthon melege program májusban tovább folytatódik, ezúttal konvektor cserére lehet pályázni, amelynek a keretösszege 2 milliárd forint lesz.

A legionellózis kitörésekor elsőrendű feladat a betegség forrásának gyors azonosítása a további fertőzések megakadályozása céljából.

Az Eberle Wiser cég új fűtésvezérlése minden háztartás számára egy okos megoldást kínál.

Az Európai Unió is már egyértelműen zászlajára tűzte: a jövőben még intenzívebben kell kiváltani a fosszilis energiahordozókat megújulókra.

A 65/2011.(IV.15.) Kormányrendelet értelmében életbe lépett a gázüzemű fűtő- és a vízmelegítő berendezésekre vonatkozó új követelmény:

Tudjuk, tapasztaljuk, hogy a nyarak egyre melegebbek, egyre gyakrabban dőlnek meg a hőmérsékleti rekordok és egyre hosszabbak is a kánikulai időszakok. A legutóbbi három évet a Föld legmelegebb éveinek nyilvánították a történelmi adatsorok alapján a meteorológusok. Az eddig mért 17 hőmérsékleti rekordot hozó esztendőből 16 a XXI. századra esett. Az előrejelzések szerint 2017-ben is megdőlhetnek a hőmérsékleti rekordok. A következő években ezért jelentős keresletnövekedés várható a klímaberendezések – lakossági körben elsősorban a splitklímák – iránt.

1. oldal / 6
joomla vector social icons

Cégkereső

 

Keresés a cikkekben