Fűtéskorszerűsítés, fűtésszerelés, gázszerelés, napkollektor rendszerek

Az Eberle Wiser cég új fűtésvezérlése több mint egy okos termosztát

Az Eberle Wiser cég új fűtésvezérlése minden háztartás számára egy okos megoldást kínál.

Mindegy, hogy padlófűtésről, radiátoros fűtésről, vagy fürdőszobai fűtőventilátorról van szó, a Wiser a vegyes rendszerekhez is okos szabályozást kínál. Az okos Wiser-rendszerrel kombinált többzónás szabályozás minden helyiséget az igények szerint fűt, és közvetlenül vezérli a kazánt.

A Wiser fűtésvezérlési rendszerének beállítása és napi használata a Wiser Heat-App-on keresztül egészen egyszerűen történik. Az App-ot csak le kell tölteni, és ezután a kijelzők betekintést adnak az egyes helyiségek fűtési adataiba (parancsolt hőmérséklet, aktuális helyiséghőmérséklet, időkapcsoló-beállítás, stb.).

A Wiser Heat-App a következő funkciókkal rendelkezik:

  • Okos eco üzemmód:A Wiser rendszer ebben az üzemmódban figyelembe veszi a meteorológiai adatokat, és optimális helyiséghőmérsékletet hoz létre.
  • Távollét üzemmód:Az „Away” üzemmód megakadályozza, hogy a fűtés szükségtelenül működjön, ha senki sincs otthon.
  • Többzónás szabályozás: Ezáltal lehetséges a különböző helyiségekben az igények szerinti, különböző hőmérsékletek tartása (pl. a fürdőszobában reggelente 25 °C, a hálószobában viszont folyamatosan 18 °C, és a nappalit a munkahelyről estére fel lehet fűteni a kívánt hőmérsékletre).
  • Az időkapcsoló lehetővé teszi a helyiséghőmérséklet időben korlátozott módosítását fél órától három óráig terjedő időtartamban.

(Forrás: www.homeandsmart.de)

 

Cégkereső

 

Keresés a cikkekben