Fűtéskorszerűsítés, fűtésszerelés, gázszerelés, napkollektor rendszerek

Kirkop Kft., Bonyhád

Fontos számunkra a korrekt kapcsolattartás a megrendelőkkel, a szakszerű munkavégzés, a határidők pontos betartása és vevőink elégedettsége. Igyekszünk a feladatokat hatékonyan és a lehető legjobban megoldani.

Szolgáltatásaink: tanácsadás, tervezés, kivitelezés, szervizelés. Az épületgépészet széles skálájával állunk megrendelőink rendelkezésére: központi fűtés szerelése, vízszerelés, gázszerelés, légtechnikai és klíma berendezések szerelése, technológiai hűtőrendszerek, rozsdamentes csővezeték-rendszerek kivitelezése, napkollektor és hőszivattyús rendszerek telepítése, faelgázosító és faapríték kazánok szerelése.

Rendelkezünk tervező, központi fűtés, víz és gázszerelő, gáz- és olajtüzelő berendezés szerelő és üzembe helyező, gáz- és olajtüzelőberendezés-minősítő és -felülvizsgáló munkatársakkal.

Szervizszolgáltatásainkkal később is segítjük megrendelőinket. Fő szerviztevékenységünk: gázkészülék üzembe helyezése, javítása, karbantartása. Számos olaj- és gáztüzelő-berendezés gyártójával van szerződésünk, ennek köszönhetően jogosultak vagyunk üzembe helyezni és karbantartani berendezéseiket.

Tagjai vagyunk a Gázközösségének, a Magyar Épületgépészek Szövetségnek, a Völgységi Ipartestületnek és a Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának.


Válogatás referenciánkból:

SOLA-METAL KFT. Pécs: csarnok és irodaépület teljes gépészet, SALAMANDER KFT. Bonyhád: 1850 m2 csarnok központi fűtés és technológiai szellőzés, DANUBIANA Szőlőfeldolgozó Gyöngyös és Bonyhád: üzemhűtés, fűtés, vízvezeték és a cefreborkezelés vezetékrendszere. HOTEL RITTINGER Bonyhád: gépészet, HUNGASEKT Rt. Izsák: technológiai hűtőrendszer bővítése, A-BETON Térkő Rt. Székesfehérvár: technológiai fűtés és szellőzés, Árkád Budapest: földszinti tüzivízrendszer (sprinkler) 25.000 m2, Polgármesteri Hivatal Bonyhád: teljes gépészet, MÁV Rt.: Pécsi állomás gépészeti főnökség fűtésrekonstrukció, 52 lakásos társasház Siófok: gépészeti kivitelezés, Raiffeisen Bank Kaposvár, Dombóvár, Kecskemét, Paks: gépészeti kivitelezés, KIKA áruház Pécs: víz- és tűzivíz-vezeték kivitelezése

További információk

  • Kapcsolattartó személy: Kirch Ervin
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Mobil: 30/947-02- 40
  • Telefon: 74/454-065
  • Város: Bonyhád
  • Utca, házszám: Gyár u. 29.
  • Irányítószám: 7150
  • Város és környéke: Bonyhád, Dombóvár, Paks, Pécs, Pécsvárad, Szekszárd
  • Tevékenységi körök: energetikai tanúsítvány, épületgépészeti tervezés, fűtésszerelés, gáz műszaki biztonsági felülvizsgálat, gázkészülék javítás, gázkészülék szerviz, gázszerelés, hőszivattyús rendszerek, kazáncsere, klíma szerviz, klímaszerelés, napelem rendszer, napkollektor rendszer, szellőzés, vízszerelés

Cégkereső

 

Keresés a cikkekben