Fűtéskorszerűsítés, fűtésszerelés, gázszerelés, napkollektor rendszerek

Az előírásoknak megfelelően előkészített fűtővíz biztosítja a berendezés hatékony üzemét és hosszú élettartamát.

Ausztriában jelenleg 5.400 km távhővezeték van lefektetve. Ezek sokszor szennyvíztisztító telepek és ipari területek mellett húzódnak, amelyek maradék- és hulladékhőjét hasznosítani lehetne.

Az elmúlt évben hónapokon keresztül világszerte egymást követték a hőség- és aszályrekordok, így például Algéria egyes területein az ott mért 51,3 °C-kal megdőlt az afrikai hőség-rekord, a montreáli 36,6 °C-kal pedig a kanadai rekord.

Németországban rövidesen beépítik az első hightech WC-csészéket. Ezeknél az intim területek zuhanyozása, az ülőkefűtés, és a szagelszívás a modern standard részét képezik.

A német Szövetségi Környezetvédelmi Minisztérium „klímabarát hűtés” elnevezésű online-portálja a hűtőberendezések üzemeltetőinek kíván segítséget nyújtani a hűtőközegek árairól, a vizsgálatok és dokumentálás új követelményeiről a klímabarát alternatívákra való átállással kapcsolatban.

A több éve sikeresen működő Otthon melege program májusban tovább folytatódik, ezúttal konvektor cserére lehet pályázni, amelynek a keretösszege 2 milliárd forint lesz.

A legionellózis kitörésekor elsőrendű feladat a betegség forrásának gyors azonosítása a további fertőzések megakadályozása céljából.

Az Eberle Wiser cég új fűtésvezérlése minden háztartás számára egy okos megoldást kínál.

1. oldal / 6

Cégkereső

 

Keresés a cikkekben