Fűtéskorszerűsítés, fűtésszerelés, gázszerelés, napkollektor rendszerek

GLT Szigetvár Kft., Szigetvár

Szolgáltatásaink a hőtermelés területén: kazán, napkollektor, hőszivattyú kiválasztása, a megtérülés vizsgálata. A fűtési rendszer kiválasztásakor radiátoros vagy padlófűtéses fűtés létesíthető vagy a kettő különféle kombinációja. A használati melegvíz előállítását tárolós és átfolyós rendszer, cirkulációs hálózat, napkollektor vagy hőszivattyú is végezheti. Az épületbe később is beépíttethető klímaberendezés, de nem kell bontani, ha előre betervezzük a berendezések és vezetékek későbbi helyét.

Felújítás: a lakás, a családi ház vagy a fürdőszoba felújítása során gyakran elfeledkeznek arról, hogy 15–20 évenként az épületgépészeti rendszert is fel kell újítani. Az otthon szépsége mellett az is lényeges, hogy a fűtés és a vizes rendszerek biztonságosan és hatékonyan szolgálják a lakókat. A lakás nyújtotta kényelmet és minőséget jelentősen javítják a klímaberendezések. Munkatársaink ingyenesen felmérik az Ön otthona épületgépészeti rendszerének állapotát, s javaslatot tesznek a felújítás célszerű módjaira. Az új vagy felújított épületgépészeti rendszer kevesebb energiát használ fel és nagyobb kényelmet biztosít Önnek.

Karbantartás: sok bosszúsággal jár, ha a beépített anyagok és berendezések "mögött" nem áll megfelelő szervizháttér és alkatrészellátás. Mi csak azt építjük be aminek a javítására és karbantartására fel vagyunk készülve. Szerződéses karbantartási és szerviztevékenységünk kiszámítható biztonságot nyújt Önnek.

További információk

  • Kapcsolattartó személy: Bittner Róbert
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Mobil: 30/993-85-84
  • Város: Szigetvár
  • Utca, házszám: József A. u. 68/b
  • Irányítószám: 7900
  • Város és környéke: Barcs, Dombóvár, Kaposvár, Sellye, Szentlőrinc, Szigetvár
  • Tevékenységi körök: biomassza kazán rendszerek, csatornaszerelés, energetikai tanúsítvány, épületgépészeti tervezés, fűtésszerelés, gáz műszaki biztonsági felülvizsgálat, gázkészülék javítás, gázkészülék szerviz, gázszerelés, kazáncsere, klíma szerviz, klímaszerelés, napkollektor rendszer, szellőzés, vízszerelés

Cégkereső

 

Keresés a cikkekben