Fűtéskorszerűsítés, fűtésszerelés, gázszerelés, napkollektor rendszerek

App- és szoftverújdonságok 2019-ben

Az egyes gyártó cégek 2019-ben megjelent app- és szoftverújdonságaiból mutatunk be néhányat.

Buderus: fűtőberendezések távkezelése. A Control Center CommercialPLUS portállal a Buderus fűtési rendszerek szerelői az ügyfeleiket egy biztonságos internet-kapcsolaton keresztül, a távolból szolgálhatják ki. A CommercialPLUS az alapverzióval összehasonlítva számos többletfunkciót kínál. Ilyenek a szervizszinten végrehajtható teljes paraméterezés, továbbá a berendezések aktuális státuszának, valamint az utolsó zavarjelzések diagnózisának kijelzése. 

Rothenberger: présnavigátor app. Ezzel az applikációval a Rothenberger présszerszámok és a járatos fittingrendszerek közti kompatibilitás ellenőrizhető. Az app két keresési opciót kínál: keresést a fittingrendszer vagy a présszerszám szerint. A présszerszám szerinti keresés eredményként azt adja meg a felhasználónak, hogy az adott présszerszámmal milyen fittingrendszerek préselhetők.

Wolf: optimalizált szervizapp. A Wolf szervizappjának ezzel az új verziójával a felhasználónak online hozzáférése van a 7800 tételt tartalmazó, digitális pótalkatrész-katalógushoz, az 5200 fényképhez és az 1000 interaktív robbantott ábrához. Minden kiválasztott pótalkatrész e-mailen megrendelhető közvetlenül a nagykereskedőknél. A hibakód-felügyelő a hibakód és a készüléktípus bevitele után megadja a probléma leírását, valamint útmutatást ad a hiba gyors elhárítására.

(Forrás: www.haustec.de)        

Cégkereső

 

Keresés a cikkekben