Fűtéskorszerűsítés, fűtésszerelés, gázszerelés, napkollektor rendszerek

GLT Scan&Plan Kft., Pécs

Cégünk nagy értékű, új 3D-s lézerkamerájával épületek és épületgépészeti rendszerek felmérését végezzük el, és igény szerint a felmérés adatállományát felhasználó tervezést végzünk. A tervek alapján előregyártást és kivitelezést is vállalunk.

A kézzel készített felmérések, tervek sok helyen hibásak, ami jelentős többletmunkát igényel a tervek javítása vagy a kivitelezés során. A lézerszkenner ehhez képest milliméter-pontossággal és ráadásul igen gyorsan dolgozik. Egy ember akár 2 óra alatt be tudja szkennelni például egy négyemeletes társasház hőközpontját. Néhány nap alatt több ezer négyzetméteres csarnokok háromdimenziós feltérképezésére is lehetőség nyílik.

A lézerkamera lézersugarak segítségével tökéletesen képzi le, vagyis szkenneli a teret és annak legapróbb részleteit. Több millió pontból álló pontfelhőt generál, továbbá több száz fényképet készít, melyeket egy gömbpanoráma-képpé illeszt össze. A háromdimenziós tér hatalmas segítséget nyújt a tervezési folyamatokban, a kivitelezésnél és az ellenőrzések kapcsán.

3D tervezés:
A tervezés a berendezés pontfelhőjének tervezőprogramba való importálásával kezdődik. Ez háromdimenziós valósághű leképzésként jelenik meg, amiben pontos méreteket vehetünk tervezhetünk. Így hatékonyan, pontosan és gyorsan tudunk rendszereket visszamodellezni, meglévő csőhálózatokat dokumentálni, lekövetni. Mivel a tervezés a felmérésen alapul, így ez is tökéletes pontossággal végezhető el három dimenzióban.

Kivitelezés:
A 3D-ben megtervezett elemeket, rendszereket, igény esetén szigetvári üzemünkben előregyártjuk, így a helyszínre szállítás után csupán össze kell szerelni azokat.

Kiknek segíthetünk? Ipari üzemeltetőknek és tervezőknek, épületgépészeknek, gépészeknek, villamosmérnököknek, építészeknek.

Referenciák:
Richter Gedeon budapesti gyógyszergyára szerelőszintjeinek felmérése, Pécsi Tudományegyetem hőközpontjának felmérése, tervezése, egyes elemeinek legyártása

További információk

  • Kapcsolattartó személy: Englert Bendegúz, ügyvezető
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Mobil: 30/433-71-75
  • Város: Budapest
  • Utca, házszám: Jókai u. 20.
  • Irányítószám: 1066
  • Város és környéke: Budapest , Debrecen, Győr, Miskolc, Paks, Pécs, Szeged, Székesfehérvár, Veszprém
  • Tevékenységi körök: épületgépészeti tervezés, fűtésszerelés

Cégkereső

 

Keresés a cikkekben