Fűtéskorszerűsítés, fűtésszerelés, gázszerelés, napkollektor rendszerek

Kinek és miért jó az Energiapartner honlap?

A látogató haszna: online információ

 

Az Energiapartner klaszter honlapja igazi csemege a látogató polgár vagy a felelős gondnok számára.
Egyfelől az ország teljes területéről lát épületgépész kisvállalkozásokat, amelyek az Energiapartnerhez csatlakoztak illetve csatlakozhattak. Vagyis csupa olyan mester és vállalkozás szerepel itt, akik/amelyek ellenőrizhetőek, egy szervezet által korszerű információkkal ellátottak, leinformálhatók.
A látogató, mint potenciális megrendelő, ezzel máris kiszűrt egy sor kóklert, jó néhány nem ellenőrizhető, „tegnap alakult-holnapra eltűnik” vállalkozást.

A szervezet országos jellege azt is biztosítja a mestert kereső honlap látogató számára, hogy a lakó- vagy munkahelyéhez legközelebbi szakmunkásra, szakmai cégre rátalálhasson. Ehhez a kapcsolathoz a webszájton a Cégkereső alatt az információkat könnyen megtalálja.

 Cégkeresés település és tevékenységi kör alapján.

Mint a képünkről is leolvasható az érdeklődő polgár területi és szakmai alapon, komplex módon válogathat a klaszterbe tömörült szakemberek és vállalkozások között.

De az érdeklődő ember épületgépészeti-energetikai ügyekben számos aktuális írással, információval, tippel és tanáccsal is találkozik ezeken a bájtokon

Keresőoptimalizált honlap 

 

A látogató persze csak akkor járhat jól, ha az interneten történő szakember keresés közben ténylegesen találkozik az Energiapartner honlap által kínált információkkal. Ezzel aligha lesz gond, hiszen a menürendszer, a kulcsszavak a valóságos keresések gondos elemzésével kerültek kiválasztásra és az Energiapartner folyamatos SEO gondozást, linképítést valósít meg.


A menüsorban a látogatók által leginkább keresett fogalmak, kulcsszavak szerepelnek

 

Ennek az alapos keresőoptimalizációs munkának az egyik „hozománya”, hogy több száz kulcsszó a Google első keresőtábláján, azaz az élmezőnyben helyezkedik el, felkínálva magát az interneten szörfölőnek.

Az Energiapartnerhez tartozó cégek, vállalkozók előnye 

 

Az előzőekből következően az Energiapartnerhez kapcsolódó vállalkozások is előnyt élveznek. Azzal, hogy együtt szerepelnek egy honlapon, nagy mértékben megnövelték az adatbázist, amely ezzel és a keresőoptimalizálás tényével erősebbnek bizonyul a „szólóban” dolgozó pályatársak webegységeinél, előrébb jelenhetnek meg a keresőtáblán, a honlap nagyon sok kulcsszó beütésére jelenhet meg a látogatók monitorján.
A honlap felépítése lehetővé teszi, hogy a helyi (adott városban történő) keresések során az adott településen dolgozó Energiapartner tag a saját, a honlapon elhelyezett ismertetőjével jelenjen meg. Így a potenciális megrendelőnek nem feltétlenül kell külön keresnie vállalkozást, mert már eleve az jelent meg a Google keresőben.

Az erős megjelenés az interneten feltétele a több üzletkötésnek vagy adott esetben a pozíciók megtartásának a piacon.
Az Energiapartner ezt biztosítja vállalkozói és vállalkozásai számára.

Bognár László
klasztertag, SEO specialista
Ajánlott honlap oldala azok számára, akik saját honlapot is üzemeltetnek: keresőoptimalizálás

Cégkereső

 

Keresés a cikkekben