Fűtéskorszerűsítés, fűtésszerelés, gázszerelés, napkollektor rendszerek

Chillventa 2022

A Chillventa hűtéstechnikai szakkiállítás idén 2022. október 11. és 13. között kerül megrendezésre a nürnbergi vásárközpontban.

A szakkiállításra a világ minden tájáról várják a szakembereket a hűtés-, klíma-, szellőzés- és hőszivattyú-technika területéről. A nyolc kiállítócsarnokban változatos programok várják az érdeklődőket, amelyek fórumokból, kiállítói prezentációkból, vezetett túrákból, és szakértői beszélgetésekből állnak.

A Chillventa a szakma legfontosabb rendezvényeinek egyike, amely a résztvevők számára a holnap kérdéseire szolgál válaszokkal. Idén a súlyponti témák a fenntarthatóság, a hűtőberendezések összhatékonysága, a körforgásos gazdaság, a belső levegő minőség, a közvetett hűtés, a digitalizálás, továbbá az információtechnológia biztonsága.

A kiállítói fórumokra 90 vállalat, szervezet és szövetség jelentkezett be összesen 160 előadással. A 4A csarnokban megrendezendő fórum témája „Klíma, szellőzés és hőszivattyúk“ , a 7A csarnokban a hűtéstechnika áll a fókuszban, a 9. csarnokban pedig az „Alkalmazások, képzés, jogszabályok, és szabványok” témájáról lesz szó. Néhány hőszivattyúős előadás címe:

  • Hőszivattyúk minősítése – kulcs az európai piacra való belépéshez
  • Ipari hőszivattyúk 165 °C hőmérsékletig
  • Levegő/víz és víz/víz hőszivattyúk R 744 hűtőközeggel.

A rendezvényt a négynapos  Chillventa konferencia teszi teljessé, ahol a kutatás-fejlesztés, a gyakorlati élet és a politika jeles képviselői osztják meg ismereteiket a hallgatósággal.

Forrás: www.kka-online.info

Cégkereső

 

Keresés a cikkekben