Fűtéskorszerűsítés, fűtésszerelés, gázszerelés, napkollektor rendszerek

Kiváló szellőztetés a bluMartintól az előregyártott falakhoz

A modul rendszerű és az előregyártott építés Németországban egyre nagyobb jelentőségre tesz szert a társasház építések területén.

Az előregyártott építés világos előnyei a gyors és alacsony költségű előállítás, az épületszerkezetek magas minősége, valamint annak lehetősége, hogy bizonyos rendszereket már a gyártóműben a falszerkezetbe integrálják.

A bluMartin szellőzéstechnikai gyártó cég az előregyártott szellőzési készletét speciálisan ehhez az építésmódhoz fejlesztette ki. A készlet alkalmas a szokásos előregyártott falszerkezetekhez 200 mm vastagságtól kezdve. Az egyszerű tervezéshez és a vizualizáláshoz 3D és BIM adatok állnak rendelkezésre. Az szellőzési készletet már a gyártásnál beépítik a falszerkezetbe. A külső oldali légrács csatlakozására szolgáló adapter levehető, így az építési helyszínre helytakarékos módon és sérülésmentesen szállíthatók ki a falelemek. A szellőzővezetékek gyárilag precízen be vannak építve a falszerkezetbe, így az építkezésen csak a végső szerelést és a freeAir 100 szellőztető készülék üzembehelyezését kell elvégezni.

A rendszer további előnyei a következők:

  • optimális megoldás a fa- és betonszerkezetű, valamint a modulrendszerű építésmódhoz,
  • igény szerinti szellőzést biztosít látható, falon kívüli szellőző-vezetékek nélkül is,
  • a készülék vezérlését 8 érzékelő végzi, ami energiatakarékos üzemet biztosít,
  • a beépített hővisszanyerő további energiamegtakarítást tesz lehetővé.

Forrás: bluMartin GmbH

Cégkereső

 

Keresés a cikkekben