Fűtéskorszerűsítés, fűtésszerelés, gázszerelés, napkollektor rendszerek

Delta-F Kft., Székesfehérvár

Egy híján húsz éve működik cégünk az épületgépészeti piacon, de szakmai munkánkat jóval korábban kezdtük. Ipari méretű kivitelezésekkel és igényes családi házak komplett épületgépészetével foglalkoztunk számos alkalommal, igény szerint végeztük el az egyszerű vagy az összetett feladatokat. Jelentős szakmai tapasztalataink birtokában bátran fogadjuk az új kihívásokat!

Folyamatosan fejlesztjük a műszaki képességeinket, részt veszünk szakmai továbbképzéseken. A technika gyorsan változik a mi szakmánkban is, de megrendelőink számára elérhetővé tesszük a legújabb technológiákat is, amelyek alkalmazásának elkötelezett hívei vagyunk. Célszerű, hogy már a tervezés során segítsünk kialakítani az adott épületre az optimális megoldást a korszerű anyagokból és technológiákból.

Az igényes, takarékos fűtési és szellőzési rendszerrel rendelkező családi házak épületgépészetét tervezéssel, kivitelezéssel, engedélyeztetéssel és beüzemeléssel együtt végezzük el. A következő szakterületeken vagyunk felkészültek: vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés, uszodatechnika, szauna, napelemes, napkollektoros hőhasznosítás, geotermikus hőszivattyús rendszerek, klímaszerelés, légtechnika és az ezekhez kapcsolódó szabályozástechnika.

Ha kérdése van az épületgépészeti megoldásokkal kapcsolatban, ötleteit, terveit meg akarja beszélni szakemberrel, kérem, keressen fel bennünket! Lehetetlent nem ismerünk! Készséggel állunk rendelkezésére!

Az általunk javasolt technológiákat székhelyünkön Ön is megtekintheti, kipróbálhatja!


Válogatás referenciánkból:

Technospring rugóüzem, Enying: fűtés és sűrített levegő hálózat - üzletközpont, Székesfehérvár: hőközpont rekonstrukciója - 10 lakásos társasház, Székesfehérvár: teljes épületgépészet, hőszivattyús hűtés-fűtés kivitelezése - Belvárosi Étterem, Székesfehérvár, Fő utca: épületgépészeti kivitelezés - Olíva Bisztró, Székesfehérvár: teljes épületgépészeti kivitelezés - Új Nemzedék Központ, Zánka: 2 hotelépület teljes épületgépészeti felújítása - HTM Zrt., Székesfehérvár: faapríték-hőközpont, csarnokfűtés, tüzivízhálózat tervezése és kivitelezése - Fehérvárcsurgói Károlyi Kastély: általános karbantartás, hővisszanyerős hűtés és fűtés valamint légtechnika kivitelezése - Jaf-Holz fakereskedelmi üzem, iroda és csarnok, Dunaharaszti: teljes épületgépészet - 30 lakásos társasház Budapest, Práter utca: gázszerelés, fűtésszerelés.
A referenciák bemutatását előzetes egyeztetés után biztosítjuk az aktuális területen Budapesttől a Balatonig.

További információk

  • Kapcsolattartó személy: Fehér János
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Mobil: 30/956-37-38
  • Telefon: 22/503-469
  • Város: Székesfehérvár
  • Utca, házszám: Budai út 274.
  • Irányítószám: 8000
  • Város és környéke: Siófok, Székesfehérvár, Veszprém
  • Tevékenységi körök: biomassza kazán rendszerek, energetikai tanúsítvány, épületgépészeti tervezés, fűtésszerelés, gáz műszaki biztonsági felülvizsgálat, gázszerelés, hőszivattyús rendszerek, kazáncsere, napelem rendszer, napkollektor rendszer, szellőzés, vízszerelés

Cégkereső

 

Keresés a cikkekben