Fűtéskorszerűsítés, fűtésszerelés, gázszerelés, napkollektor rendszerek

Balázs Gábor Épületgépészeti Kft., Budapest

Ön a lakásában, vállalkozásában, munkahelyén hibátlan és komfortos fűtést, hűtést és melegvíz-ellátást igényel, alacsony költségekkel. Egyetértünk Önnel és állunk szolgálatára, mert nekünk ezek biztosítása a szakmánk: gázszerelés, fűtésszerelés, épületgépészeti tervezés, klímaszerelés, napkollektor, hőszivattyú, szellőzés, vízszerelés.

Még az épületgépészeti tervezés előtt felmérjük az Ön komfortigényeit, életritmusát, figyelembe vesszük az elképzeléseit, és ehhez igazítva készítünk tervet a szükséges fűtő és hűtő rendszerről és ezek szabályozástechnikájáról. Szerintünk az épületgépészetnek úgy kell üzemelnie, hogy a használója csak a teljes komfortélményt érezze és élvezze – ehhez viszont gondos és magas szakmai színvonalú tervezés és kivitelezés szükséges.

Mivel ismerjük a leghatékonyabb hagyományos technikákat (pl. kondenzációs kazán) és az alternatív energiákat hasznosító berendezéseket (napkollektor, napelem, hőszivattyú), az Ön költségeit alacsonyan lehet tartani.

Több évtizedes szakmai és cégvezetői gyakorlattal, 28 éves cégvezetői tapasztalattal állok szíves rendelkezésére!

 

Válogatás referenciánkból:

Anna presszó, Budapest: víz-, gáz- fűtésszerelés - Burger King (11 étterem) Budapest: teljes épületgépészet kivitelezése – West End TGI Fridays, Budapest: víz- és gázszerelés, sprinklerrendszer szerelése – SÜBA Üzletház, Budapest: víz-, gáz- és fűtés szerelése – The Phone House, Budapest: hűtés, fűtés, sprinkler szerelése – Margitszigeti Nagyszálló, Budapest: vízlágyító rendszer – Dél-Koreai Nagykövetség, Budapest: kazánház felújítása – Európa Uniós Székház, Budapest: kazánház teljes felújítása, építészet és épületgépészet – Frutta székház, Budapest: víz-, gáz- és fűtési rendszer kivitelezése 1100 m2 – Sinapidis Kft. irodaépület, Budapest: víz-, gáz- és fűtési rendszer szerelése 1400 m2 – Rákóczi út 65. társasház, Budapest: gázvezeték cseréje 70 lakásban – Attila út 95, Budapest: gázvezetékek cseréje 42 lakás.

További információk

  • Kapcsolattartó személy: Balázs Gábor
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Mobil: 30/949-58-92 8-18 óra között
  • Város: Budapest
  • Utca, házszám: Csikóvár u. 15.
  • Irányítószám: 1031
  • Város és környéke: Budapest
  • Tevékenységi körök: biomassza kazán rendszerek, csatornaszerelés, fűtésszerelés, gáz műszaki biztonsági felülvizsgálat, gázszerelés, kazáncsere, klímaszerelés, napkollektor rendszer, vízszerelés

Cégkereső

 

Keresés a cikkekben