Fűtéskorszerűsítés, fűtésszerelés, gázszerelés, napkollektor rendszerek

Szuész Kft., Pécs

1984-ben kezdtük el az épületgépészeti szerelést, 1990 óta kft-ként vagyunk a szakma elkötelezett képviselője. A teljes körű szolgáltatás biztosítása érdekében 1998-tól kereskedést nyitottunk. A város egyik legforgalmasabb pontján van székhelyünk, ahol a gázkészülék szaküzletünk és a kivitelező irodánk egyaránt megtalálható.

Minőségi munkát akarunk nyújtani, ezért nagy hangsúlyt fektetünk dolgozóink képzésére. Szerelőink közül többen két szakmával, mestervizsgával rendelkeznek, munkatársaink egy része felsőfokú végzettséggel rendelkezik.

Több cégtől is megkaptuk "minősített beszállító" minősítést, amihez a szakértelem mellett nagyban hozzájárultak korszerű gépeink, berendezéseink és az ISO 9001:2008 tanúsítás. Megrendelőink fővállalkozók, szolgáltatók, magánszemélyek elsősorban a régióból (Pécs, Komló, Mohács, Pécsvárad, Siklós, Szigetvár) és az egész ország területéről.

Míg a 90-es években csak gáz-, fűtés-, és vízszerelési munkákra vállalkoztunk, ma már napkollektor rendszer, sűrített levegős és egyéb technológiai vezetékek, tartályos gázrendszerek szerelésére is kiterjed tevékenységi körünk. Gázrendszerek műszaki-biztonsági felülvizsgálatát is elvégezzük elsősorban lakóközösségek részére. Vállaljuk a gázvezetékek és a gázkészülékek feltárt hibáinak javítását is. Mivel az E.ON-nal partnerszerződésünk van, a gázmérők és nyomásszabályzók le- és felszerelésére is van jogosultságunk, ami egyszerűsíti és meggyorsítja a szerelési munkát. Elvégezzük a gázkészülék cseréjét, beüzemelését, garanciális időn belüli és túli szervizelését, javítását, melyhez gázkészülék- és alkatrészszaküzletünk biztosítja a hátteret.

Kivitelező irodánk megrendelőink részére folyamatos elérhetőséget és segítségnyújtást biztosít, naprakész információkkal szolgál műszaki, kereskedelmi, logisztikai és általános jellegű kérdésekkel kapcsolatosan. Kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére műszaki tanácsadással.

A gázkészülék-szaküzletünkben vásárolt készülékek beüzemelését, javítását, valamint kötelező felülvizsgálatát is vállaljuk. Nálunk mindent egy helyen megtalál.

 

Válogatás referenciákból:

Épületgépészeti kivitelezés:

EON DD Gázhálózati Zrt.  Pécs: gázmérő és nyomásszabályzó szerelése - Magyar Posta Zrt.  Pécs: épületgépészeti szerelés, gázkészülékek javítása, karbantartása - Heibl-Kaefer Isoliertechnik Kft.  Izsák: épületgépészet szerelése - Mohácsi Lakásfenntartó Szövetkezet, Mohács: fűtéskorszerűsítés (60 lakás) - Ércbányász Lakásszövetkezet, Pécs: gáz műszaki-biztonsági felülvizsgálat (1000 lakás) - Társasházi szerelési munkák 2013-ban, Pécs: gázszerelés (10 épületben 200 lakás)

Vízkezelés:

Pécsi Vízmű Rt., Pétáv Pécsi Távfűtő Kft., Gant Pécsi Kesztyűgyár Kft., Csányi Pincészet, Villány, Pécsváradi Aranycipó Kft., Pannon Power Holding Rt.

 

További információk

  • Kapcsolattartó személy: Szőts Jenő
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Telefon: 72/510-616
  • Város: Pécs
  • Utca, házszám: Zsolnay V. u. 21.
  • Irányítószám: 7630
  • Város és környéke: Komló, Mohács, Pécs, Pécsvárad, Sellye, Siklós, Szentlőrinc, Szigetvár
  • Tevékenységi körök: csatornaszerelés, fűtésszerelés, gáz műszaki biztonsági felülvizsgálat, gázkészülék javítás, gázkészülék szerviz, gázszerelés, kazáncsere, napkollektor rendszer, vízszerelés

Cégkereső

 

Keresés a cikkekben